Av Malzemeleri Satan Dükkan Yandı - Son Dakika
Güncel

Av Malzemeleri Satan Dükkan Yandı

Av Malzemeleri Satan Dükkan Yandı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde av malzemeleri satan bir dükkanda elektrik kontağından çıkığı sanılan yangın paniğe neden oldu.

29.04.2013 15:22

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde av malzemeleri satan bir dükkanda elektrik kontağından çıkığı sanılan yangın paniğe neden oldu. Büyük bir patlama ile uyanan mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerini arayarak haber verirken, yangında büyük çapta hasar meydana geldi.

Nazilli'de Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Ali Murat Akkuş'a ait 'Venüs Av Malzemeleri' dükkanında bugün saat 02.30 sıralarında patlama ardından yangın çıktı. Patlama sesi ile uyanan ve alevleri görenler hemen itfaiyeye haber verdi. Çevrede toplananlar olası yeni patlama olasılığı göz önüne alınarak uzaklaştırıldı. Kısa sürede işyerine gelen itfaiye ekipleri yarım saat içinde yangını kontrol altına aldı ve 1.5 saat kadar soğutma çalışması yaptı. İtfaiyenin çalışmasını izleyen Ali Murat Akkuş, "Nedir bu başıma gelenler" diyerek feryat etti. Akkuş, dükkanda bulunan bütün av malzemeleri, fişek, mermi ve tüfeklerin tamamen yandığını, zararının 100 bin TL'ye yakın olduğunu söyledi. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

(FOTOĞRAFlı) - Aydın/ Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Av Malzemeleri Satan Dükkan Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement