Avea "Brandon Hall 2013 Mükemmelik Ödülleri"Nde İki Ödül Aldı - Son Dakika
Güncel

Avea "Brandon Hall 2013 Mükemmelik Ödülleri"Nde İki Ödül Aldı

Avea "Brandon Hall 2013 Mükemmelik Ödülleri"Nde İki Ödül Aldı

Avea, dünya çapındaki kurumsal firmalara eğitim teknolojileri konusunda danışmanlık veren Brandon Hall Group tarafından organize edilen Brandon Hall 2013 Mükemmellik Ödülleri'nde, bu yıl 2 ödül aldı.

16.10.2013 11:53

Avea, dünya çapındaki kurumsal firmalara eğitim teknolojileri konusunda danışmanlık veren Brandon Hall Group tarafından organize edilen Brandon Hall 2013 Mükemmellik Ödülleri'nde, bu yıl 2 ödül aldı.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, dünya çapındaki kurumsal firmalara eğitim teknolojileri konusunda danışmanlık veren Brandon Hall Group tarafından organize edilen Brandon Hall 2013 Mükemmellik Ödülleri'nde, bu yıl 2 ödüle birden layik görüldü.

Avea İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Bahattin Aydın konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, uluslararası insan yönetim ve gelişim standartlarını yakından takip ederek insan kaynağının gelişimi ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya odaklandıklarını belirtti.

Zorlu bir rekabetin ve her şeyden de önemlisi hizmetin öne çıktığı mobil iletişim sektöründe, çalışanlarına gösterdikleri özen ve yaptıkları yatırımların sonucu hizmet ve pazarlama stratejilerindeki başarılarını ödüllerle de perçinliyor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda, çağrı merkezi yöneticilerimizin yönetsel becerilerini geliştirirken doğrudan iş sonuçlarına katkı sağlamayı hedefleyerek tasarladığımız Takım Lideri Gelişim Programımız, ihtiyacın tespiti, uygulanma biçimi ve program sonunda yarattığı katma değerle jüri tarafından mükemmel olarak nitelendirilerek 'En İyi Yetkinlik ve Beceri Gelişimi' kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü.

Yine aynı kategoride gümüş ödüle layık görülen Pazarlama Okulumuz ile de tüm şirket içinde pazarlama bakış açısını yaratmak ve bütünsel yaklaşımı oluşturmak için yola çıktık. Pazarlamaya ilişkin teorik bilgilerin pratik uygulamalar ile buluştuğu, derslerin konusunda uzman eğitmenler, Avea yöneticileri ve konuk konuşmacılar tarafından verildiği ve Türkiye'de örneği bulunmayan bu programla, teknoloji şirketi olmanın yanında bir pazarlama şirketi de olduğumuzu kanıtlamış olduk."

Avea'nın her yıl düzenli olarak yaptığı yetenek ve yedekleme yönetimi sürecini başarıyla sürdürdüklerini aktaran Aydın, Avea'nın, çalışanlarına yatırım yapmayı öncek olarak belirleyen bir kurum olduğunu ve onlara potansiyellerini en yüksek noktada hayata geçirmelerine imkan tanıyacak kişisel ve mesleki gelişim olanakları sağladıklarını belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea 'Brandon Hall 2013 Mükemmelik Ödülleri'Nde İki Ödül Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement