Avea, "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013"E Katılıyor - Son Dakika
Güncel

Avea, "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013"E Katılıyor

Avea, "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013"E Katılıyor

Avea’nın stratejik iş ortağı olduğu  "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013",  4 5 Aralık’ta, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek.

27.11.2013 14:40

Avea'nın stratejik iş ortağı olduğu  "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013",  4-5 Aralık'ta, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Avea açıklamasında, zirvede, Avea Bireysel Gelir Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço ve Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül'ün "Yeni Nesil Müşteri" başlıklı bir sunum gerçekleştireceği belirtildi.

Açıklamada, zirvenin  konuşmacılarından biri olan Yann Martel'in  "Pi'nin Yaşamı" (Life of Pi) adlı  romanını Avea standında okurlarıyla bir araya gelerek  imzalayacağı bildirildi.

Avea, pazarlama zirvesi kapsamında, AveaLabs ve MIT (Massachusetts Institute of Technology) Mobile Experience Lab ortak projesi olan Fotofilm uygulaması ile ilgili bir de yarışma düzenliyor.

Fotofilm uygulaması, MIT'nin dünya lansmanının ardından, düzenlenen yarışmayla ilk kez pazarlama zirvesi'nde deneyimlenebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea, 'Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013'E Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement