HBB'nin Hayvan Hakları Duyarlılığına Tam Not - Son Dakika
Güncel

HBB'nin Hayvan Hakları Duyarlılığına Tam Not

HBB\'nin Hayvan Hakları Duyarlılığına Tam Not

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin (HBB) hayvan hakları temelinde yürüttüğü çalışmalar kent genelinde ilgiyle takip edilerek takdir toplamaya devam ediyor.

08.06.2016 14:06  Güncelleme: 14:11

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, 7 Haziran Salı günü HBB Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Antakya Hayvan Barınağı'nı ziyaret ederek yetkililerden hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

CHP MİLLETVEKİLİ ERTEM, HBB'NİN ANTAKYA'DAKİ HAYVAN BARINAĞI'NI İNCELEDİ

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Antakya Hayvan Barınağını ziyaretinde yapılan çalışmaları beğeniyle izleyen CHP Hatay Milletvekili Ertem, yetkilileri çalışmalarından dolayı kutladı.

KİLİSLİ, BARINAK HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Gerçekleşen ziyarette hazır bulunan HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı Mezbaha Veterinerlik ve Gıda Kontrol İşleri Şube Müdürü Ahmet Kilisli, Antakya Hayvan Barınağı'nda sevimli dostlarımız olan hayvanlara yönelik tedavi, bakım, kısırlaştırma, sahipsiz hayvanları koruma, hayvan sahiplendirme, beslenme odakları vb. hizmetler hususunda bilgiler vererek, birimleri konuklara gezdirdi ve bilgiler verdi.

BARINAĞIN SEVİMLİ SAKİNLERİ, RUTİN SAĞLIK KONRTOLLERİNDEN GEÇİRİLİYOR

Kilisli yaptığı açıklamada, HBB'nin hayvan hakları konusunda duyarlı belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettiğinin altını çizerek, barınaktaki hayvanların rutin olarak sağlık kontrolünden geçirildiğini ifade etti. Kilisli ayrıca, HBB'nin hizmete sunduğu yem toplama aracı ile atık gıdaların hayvanlara ulaştırıldığını ve bu sayede hem hayvanların besin ihtiyacının karşılandığını hem de israfın önüne geçildiğini kaydetti.

MİLLETVEKİLİ ERTEM'DEN BAŞKAN SAVAŞ'A VE BARINAK PERSONELLERİNE TEŞEKKÜR

Milletvekili Ertem de yaptığı açıklamada, "Hayvan haklarını korumak ve onlara sağlıklı yaşam alanları yaratmak insanlığın gereğidir. HBB Hayvan Barınağı, gerek fiziki koşulları gerekse özverili ve hayvansever personeli ile adeta bir sevgi yuvasına dönüşmüş. Bunu görmek beni ayrıca mutlu etti. Sevimli dostlarımıza özen göstererek onlara temiz bir yaşam alanı kazandıran başta Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve Şube Müdürümüz Ahmet Kilisli'ye olmak üzere tüm barınak personellerine hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB'nin Hayvan Hakları Duyarlılığına Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement