Başkanlığını Melih Gökçek'in yaptığı, Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği 2014 Genel Kurulu'na ev sahipliği yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Birliğe üye ülke kentlerinin yönetici ve temsilcilerini Başkent Ankara'da 2 gün boyunca ağırlayacak.
Düzenlenecek Genel Kurul'un ardından, "Kentlerimizde Ticaretin Geliştirilmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü" ve "Gençlerin Organize Suçlardan ve Uyuşturucu Bağımlılığından Korunması" konularında kentlerin yapmış olduğu ve yapabileceği çalışmalar masaya yatırılacak.
Akşam saat 19.00'da da Rixos Otel'deki Gala Yemeği'nde bir araya gelecek olan konuk yönetici ve temsilciler, 7 Eylül Pazar günü Büyükşehir Belediyesi'nin proje alanlarını gezecek. Avrupa Ödüllü kentlerin yöneticileri aynı gün Ala Restoran'da saat 19.00'da düzenlenecek veda yemeğinde bir kez daha bir araya gelecek.
Son Dakika › Güncel › Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği Bugün Ankara'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?