Avukat, İmam ve İş Adamlarına Fetö Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Avukat, İmam ve İş Adamlarına Fetö Operasyonu

Avukat, İmam ve İş Adamlarına Fetö Operasyonu
09.08.2016 12:59

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, aralarında AK Partili bir belediye meclis üyesinin de bulunduğu avukat, imam ve iş adamlarına yönelik FETÖ operasyonu düzenlendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, aralarında AK Partili bir belediye meclis üyesinin de bulunduğu avukat, imam ve iş adamlarına yönelik FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, firari olan iki kişi ise aranıyor.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri sabah saatlerinde FETÖ/PDY terör örgütü yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturma çerçevesinde çok sayıda ev ve iş yerine operasyon düzenledi. Polis ekipleri AK Partili Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Nazım Erdoğan'ın yanı sıra imam Hamza L. ile iş adamları Eray B., Adem A. ve İsmail Hakkı B.'nin ev ve iş yerlerinde arama yaptı. Ev ve iş yerinde arama yapılan Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Av. Nazım Erdoğan'ın çok sayıda doküman, bilgisayar kayıtlarına el konulurken, ev ve iş yerinde arama yapılan iş adamları Adem A., İsmail Hakkı B. ile polis memuru Murat Y.'nin firar ettiği anlaşıldı.

Polis, ev ve iş yerlerinde arama yapılan üç kişiyi emniyete götürürken, firari olan iki kişinin yakalanması için ise çalışma başlattı.

5 gün önce de 7 kişi gözaltına alındı

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri 5 gün önce yaptıkları FETÖ operasyonunda iş adamları Mehmet G., Süleyman Y., Yıldırım Y., Hakkı Ö., Yahya Y., Ertan G. ve Halil K.'yi gözaltına alırken, Abdurrahman Ş. ile Şeref Y. firar etmişti.

Gözaltında bulunan toplam 10 kişinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zonguldak Adliyesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avukat, İmam ve İş Adamlarına Fetö Operasyonu - Son Dakika


Advertisement