Ayağını Kıran Gelin Düğün Salonuna Damadın Kucağında Geldi - Son Dakika
Güncel

Ayağını Kıran Gelin Düğün Salonuna Damadın Kucağında Geldi

Ayağını Kıran Gelin Düğün Salonuna Damadın Kucağında Geldi

Kına gecesi sonrasında zarar gören gelinliği terziye onarıma götürürken ayağının kayması sonucu sağ bacağını kıran gelin adayı, düğün salonuna damadın kucağında geldi.

22.10.2015 10:30  Güncelleme: 11:24

Düğün öncesinde ayağını kıran gelin düğün salonuna damadın kucağında geldi.

MUTLU GÜNÜNDE BÜYÜK TALİHSİZLİK

Trabzonlu Murat Şener ile Ordulu Elif Çakır'ın düğünü buruk geçti. Ordu'nun Ünye ilçesi nüfusuna kayıtlı Elif Çakır ile hayatını birleştiren Trabzon Sürmeneli Murat Şener, geçtiğimiz günlerde Ünye ilçesindeki kına gecesi sonrasında talihsiz bir olay yaşadı.

SALONA DAMADIN KUCAĞINDA GELDİ

Gelin Elif Çakır, kına gecesi sonrasında zarar gören gelinliği terziye onarıma götürürken ayağının kayması sonucu sağ bacağını kırdı. Kırılan ayağı dizinden alçıya alınan gelin Çakır, Sürmene ilçesindeki düğüne kırık bacağı ile damadın kucağında geldi. Damat gelini kucağında düğün salonuna getirirken, davetliler büyük şaşkınlık yaşadı.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Damat Murat Şener, eşine evlenirken hastalıkta ve sağlıkta her zaman sırtında, kucağında hatta başının üstünde taşıyacağına söz verdiğini belirtirken, dans etmemek için gelinin bacağını kırdığı esprisini yaptı. Gelin Elif Çakır ise "Ben de her gelin gibi düğünüme yürüyerek gelmek isterdim ama nasip değilmiş. Herşey Allah'tan. Yapacak bir şey yok." dedi.

Öte yandan gelin ve damat düğün dansını yapamazken, davetliler ise gönüllerince eğlendi, horon oynadı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayağını Kıran Gelin Düğün Salonuna Damadın Kucağında Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • xxx.: adam kırık çıkık dinlemem diyor.allah ne verdiyse yapıştırrr. 20 5 Yanıtla
  • Hedef 2023 Büyük Türkiye: Chp - Hdp - Pkk - Dhkp-c - IŞİD - Paralel - Esad - İsrail - Doğan Medyası - Ermeni Lobisi - Abd birleşti, 2023 büyük hedefimizi bozmak için anlaştı. Uyan ey halkım! Gör bu kirli oyunu! Oyun ile boz bu hain oyunu! İnadına ana sütü gibi ap ak olan Ak Parti! 9 5 Yanıtla
    ZıkkımınKaraKökü: lan bana bi şey oldu uyandım bi anda 1 0
  • erdal: ohh oh tadını çıkar 10 2 Yanıtla

Advertisement