Ayça Şen, D-Smart'ta Şampiyonları Konuk Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ayça Şen, D-Smart'ta Şampiyonları Konuk Ediyor

Ayça Şen, D-Smart\'ta Şampiyonları Konuk Ediyor

"Ayça Şen ile Ortaya Karışık" yeni bölümleriyle D-Smart'ta devam ediyor

28.01.2013 12:51  Güncelleme: 12:44

Sevilen radyo programcısı Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı, her çarşamba D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de yayınlanmaya devam ediyor. Ayça Şen, programın dördüncü bölümünde vücut geliştirmeyi konu alıyor ve Türkiye şampiyonları Koray Uçar ve Işıl Aktan'ı konuk ediyor.

Ülkemizin öncü dijital yayın platformu D-Smart'ta başlayan en eğlenceli ve dinamik program "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" 30 Ocak Çarşamba günü dördüncü bölümüyle izleyicilerle buluşacak. "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programında, sevilen radyo programcısı Ayça Şen, bildiğimizi sandığımız mesleklerin ilginç detaylarına, bilinmeyen yönlerine dikkat çekip her mesleği yeniden keşfetmemizi sağlıyor.

"Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programının dördüncü bölümüne, görsel şölen sunan vücut geliştirme şampiyonları konuk oluyor. Ayça Şen, "Vücut geliştirme ne demek?", "Bir vücut nasıl gelişir?", "İnsanlar neden vücut geliştiriyor ve bu işe nasıl başlıyorlar?" gibi soruların cevabı için vücut geliştirme de Türkiye şampiyonları Koray Uçar ve Işıl Aktan'ın görüşlerine başvuruyor.

Sunuculuğunu sevilen radyo spikeri Ayça Şen'in yaptığı programın yapımcılığını Ahmet Sönmez, yönetmenliğini ise Sevcan Tıknas üstleniyor. "Ayça Şen'le Ortaya Karışık" her Çarşamba saat 23.00'te D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de ekrana geliyor. Kaçıranlar ya da tekrar seyretmek isteyenler ise programı her Pazar saat 18.30'da yine aynı kanalda izleyebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayça Şen, D-Smart'ta Şampiyonları Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement