Aydın'da Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Kaçakçılık Operasyonu

Aydın\'da Kaçakçılık Operasyonu

Kuşadası ilçesinde yapılan kaçakçılık operasyonunda 2 bin 761 paket gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

12.06.2017 13:10

Kuşadası ilçesinde yapılan kaçakçılık operasyonunda 2 bin 761 paket gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir iş yerinde kaçak nargile tütünü bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Söz konusu iş yerine düzenlenen operasyonda 2 bin 761 paket gümrük kaçağı nargile tütünü, 28 paket pipo tütünü ve 94 paket elektronik sigara likidi ele geçirildi.

İş yeri sahibi M.Y.D. hakkında Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'da Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement