Aydın'da Sağanak Sele Dönüştü, Caddeler Sular Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Sağanak Sele Dönüştü, Caddeler Sular Altında Kaldı

Aydın'ın Germencik ve Koçarlı ilçelerinde akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sele neden oldu. Dereler taştı sele kapılan bir at telef olurken, çok sayıda incir ağacı zarar gürdü. Selin geliş anı ise cep telefonlarının kameralarıyla görüntülendi.

28.05.2023 22:31  Güncelleme: 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Germencik ve Koçarlı ilçelerinde akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sele neden oldu. Dereler taştı sele kapılan bir at telef olurken, çok sayıda incir ağacı zarar gürdü. Selin geliş anı ise cep telefonlarının kameralarıyla görüntülendi.

Germencik'in Çarıklar mahallesinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur sele neden oldu. Mahallenin yakınından geçen derelerin taşması sonucunda çok sayıda incir ağacı zarar gördü. O sırada sele kapılan bir at ise telef oldu. Sel nedeniyle bir otomobilde hasar gördü. Koçarlı'nın Bıyıklı mahallesinde ise dağdan gelen sel suları sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini sürükleyerek götürdü. Ekili arazilerde sel suları altında kaldı. Vatandaşlar ise dereden selin oluşunu ve derelerin taşması anlarını cep telefonlarıyla görüntüledi.

Aydın\'da Sağanak Sele Dönüştü, Caddeler Sular Altında Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Sağanak Sele Dönüştü, Caddeler Sular Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement