Aydın'dan Diyarbakır'a Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Diyarbakır'a Kardeşlik Köprüsü

Aydın\'dan Diyarbakır\'a Kardeşlik Köprüsü

Ak Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve beraberinde ki heyet Ak Bağlar İlçe başkanlığını ziyaret etti.

21.07.2012 13:55

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve beraberinde ki heyet Diyarbakır'a ziyaret düzenledi. Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal'ı Ziyaret eden Pilevneli, bağlar ilçe başkanlığının yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirtti. Erdal Erdal'ın bağlar gibi büyük ve zor bir ilçede bu şekilde hizmet vermesi ve halkının ondan memnun olması iler ki seçimler için Ak Partinin bağlar da ki etkinliğini çok fazla arttıracağını belirtti.

Erdal "Aydın Kadın Kolları Başkanının Diyarbakır'ımıza düzenlediği ziyaret bizi çok mutlu etmiştir."

Erdal, "Aydın kadın kolları başkanımızın ve heyetinin Diyarbakır'ımıza düzenlediği bu ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirtti. Bu şekilde yapılan ziyaretler partimizi daha da güçlendirecek ve geliştirecektir. Batı ile doğu arasında ki uçurumun kapatılması ve halkların birbiriyle kaynaşması gerekmektedir." dedi.

Pilevneli, ziyaretin asıl amacının doğu ile batı arasında ki köprüleri kaldırmak olduğunu belirtti. Bu ön yargıların kalktığı takdirde halk arasında da bir sorun kalmayacağını belirtti. Ayrıca Diyarbakır da ki ak parti başkanlıklarının batıya göre daha aktif çalıştığını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aydın'dan Diyarbakır'a Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement