Aydın İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı - Son Dakika
Güncel

Aydın İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı

Aydın İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda, yakıt pompasına otomobiliyle çarpan 21 yaşındaki G.E.(Göksel Elekçi), iddiaya göre, görevlileri de bıçakla tehdit etti, evrakları eksik olduğu için polis tarafından otoparka çekilen...

30.04.2013 15:35

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda, yakıt pompasına otomobiliyle çarpan 21 yaşındaki G.E. (Göksel Elekçi), iddiaya göre, görevlileri de bıçakla tehdit etti, evrakları eksik olduğu için polis tarafından otoparka çekilen otomobilini kaçırdı. Gözaltına alınan G.E.'nin arkadaşı 28 yaşındaki E.D. (Emrah Demir) olayı öğrenip geldiği İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde polis memurlarına bıçakla saldırdı. Yaptıkları güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen ve gözaltına alınan iki zanlı, işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.Olay, İncirliova İlçesi'nde geçen cumartesi günü saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Yaralama, hırsızlık, gasp gibi suçlardan 30 ayrı kaydı bulunan G.E. (21), 48 KL 617 plakalı otomobille Aydın-İzmir karayolunda, Kemal Tufan'a ait akaryakıt istasyonuna geldi. G.E., akaryakıt istasyonunun benzin pompasına çarptı. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekibi otomobilin evraklarının eksik olması nedeniyle aracı otoparka çektirdi.

OTOMOBİLİ KAÇIRDI

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan G.E., serbest kaldıktan sonra, iddiaya göre otoparka giderek işletmeci ile tartıştı ve otomobilin anahtarını alarak aracı otoparktan kaçırdı. Akaryakıt istasyonuna giden G.E., iddiaya göre buradaki çalışanları, şikayetçi olmamaları için bıçakla tehdit etti. Olayı öğrenen polis, aracın peşine düşerek kaçmaya çalışan G.E.'yi yakaladı. Otomobil, çekici ile Aydın merkezdeki bir başka otoparka gönderildi.

ARKADAŞI POLİSE BIÇAKLA SALDIRDI

G.E.'nin gözaltına alındığını öğrenen ve 50 ayrı suç kaydı bulunan arkadaşı E.D. (28), eline geçirdiği bıçakla İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne giderek bağırmaya başladı. Polisler, sakinleştirmeye çalışınca da E.D., bıçak çekti. Polisler, E.D.'nin elinden bıçağı alıp etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İlçede terör estiren G.E. ve E.D., akaryakıt istasyonu ile polis merkezi yakınındaki bir işyerinin de güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

SERBEST KALDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edilen G.E. ve E.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı İlçede Terör Estiren İki Zanlı Serbest Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement