Aydın Yolcu Treninin Önüne Atlayan Liseli Kız Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın Yolcu Treninin Önüne Atlayan Liseli Kız Öldü

Aydın Yolcu Treninin Önüne Atlayan Liseli Kız Öldü
10.03.2015 16:43

Yolcu treninin önüne atlayan liseli kız öldü Aydın'da, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 15 yaşındaki Sude Kutlay, yolcu treninin önüne atlayarak yaşamına son verdi.

Yolcu treninin önüne atlayan liseli kız öldü

Aydın'da, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 15 yaşındaki Sude Kutlay, yolcu treninin önüne atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, bugün 14.00 sıralarında, Umurlu Mahallesi'nde meydana geldi. Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Kutlay, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Denizli- İzmir seferini yapan 32396 sayılı trenin önüne atlayan Kutlay, kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerinin ambulansıyla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kutlay, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kutlay'ın ölüm haberi ailesi ve arkadaşlarında üzüntü yarattı. Herhangi bir sorunun bulunmadığı belirtilen Sude Kutlay'ın geriye herhangi bir intihar notu da bırakmadığı öğrenildi. Makinistin polis tarafından ifadesi alındığı, trenin yoluna devam ettiği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Yolcu Treninin Önüne Atlayan Liseli Kız Öldü - Son Dakika


Advertisement