Aydınspor 1923'te Genç Futbolculardan Kötü Prova - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydınspor 1923'te Genç Futbolculardan Kötü Prova

Aydınspor 1923\'te Genç Futbolculardan Kötü Prova
18.08.2017 13:03

ÜÇÜNCÜ Lig 3'üncü Grup takımlarından Aydınspor 1923, altyapı ağırlıklı bir kadroyla çıktığı hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Sökespor'a 4-1 mağlup oldu.

ÜÇÜNCÜ Lig 3'üncü Grup takımlarından Aydınspor 1923, altyapı ağırlıklı bir kadroyla çıktığı hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Sökespor'a 4-1 mağlup oldu.

Transfer yasağını kaldırıp, yeni bir kadro oluşturmayı planlayan siyah beyazlılarda A takımdan sadece Engin, Anılcan ve Canberk, Sökespor'a karşı görev aldı. Söke'nin gollerini Aykan, Serdal, Sefa ve Mehmet atarken, Aydınspor 1923'ün tek sayısı Tolunay'dan geldi. Maçı başkan Hidayet Türen ile birlikte izleyen teknik direktör Yavuz İncedal, gençleri görme açısından iyi bir sınav verdiklerini söyledi.

Başkan Türen ise transfer yasağını kaldırmak için çabaladıklarını dile getirerek, "Şu an için 4 futbolcuyla anlaşmaya vardık. Önümüzdeki hafta sorunu çözüp, el sıkıştığımız oyunculara imza attıracağız" dedi. Siyah beyazlılar Tire 1922'den Ramazan, Dardanelspor'dan Uğur, Kartalspor'dan Yasin, Bergama Belediyespor'dan Osman'la prensip anlaşmasına vardı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'te Genç Futbolculardan Kötü Prova - Son Dakika


Advertisement