Ayşe Tolga kıyafetlerini Modacruz'dan bağışlıyor - Son Dakika
Güncel

Ayşe Tolga kıyafetlerini Modacruz'dan bağışlıyor

Ayşe Tolga kıyafetlerini Modacruz\'dan bağışlıyor

Ayşe Tolga, çok şık ve özgün kıyafetlerini Modacruz'da açtığı dolabında modasever kadınlarla buluşturmaya başladı.

27.06.2016 14:54  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tolga, bu satışlardan elde edilecek geliri Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlayacak. Böylece Modacruz ve Bebecruz kullanıcıları hem Tolga'nın seçimi parçalara çok daha uygun fiyata sahip olacak hem de bu sosyal sorumluluk projesinin bir parçası haline gelecek.

Oyuncu kimliğinin yanı sıra son yıllarda takipçileriyle sağlıklı ve kaliteli yaşam sırlarını da paylaşan Ayşe Tolga, şimdi de farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Tolga, Türkiye'nin en büyük moda odaklı pazaryeri Modacruz'da dolap açan ünlü simaların arasına katıldı. Kızı Can Yael'in giysilerini de Bebecruz üzerinden annelerle buluşturmaya başladı. Tolga buradan elde edeceği geliri Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlayacak. Bağışlar Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkolojisi bölümünün yeniden yapımı için toplanan fona aktarılacak. Böylece çocuklar daha modern ve iyi şartlarda tedavi edilebilecek.

Ayşe Tolga'nın gardırobunda zevkini yansıtan çok şık ve özgün parçalar bulunuyor. Özellikle ayakkabılar her kadının görmek isteyeceği türden. Can Yael'in giysileri de bir o kadar tatlı. Siz de kansersiz yaşama destek olmak isterseniz, Modacruz ve Bebecruz 'u şimdi ziyaret edebilirsiniz.

Modacruz'da yüzbinlerce kadın özenle aldıkları fakat bazen hiç giymeyerek gardıroplarında unuttukları kıyafetlerini birbirleri ile paylaşıyor. Kullanıcılar hem sezonda bulamadıkları kıyafetlere hem de çok beğendikleri marka parçalara kolay ve tasarruflu şekilde ulaşıyor. İsterlerse de kendi gardıroplarındakileri satarak paylaşım ekonomisi içinde gelir elde ediyor.

Bebecruz ise, Modacruz'un bebeklere özel markası. Bebekler çok hızlı büyüdüğü için özenerek alınan onca güzel şey, yalnızca birkaç kez giyildikten sonra bir kenara koyuluyor. Bebecruz sayesinde artık küçük gelen kıyafetlerin yanı sıra, bebek arabası, bebek odası mobilyaları, emzirme aksesuarları ya da oyuncaklar gibi, bebeklerin yaşı sebebiyle artık kullanılmayan eşyalar da online olarak satılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Tolga kıyafetlerini Modacruz'dan bağışlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement