Aytemiz'den 50. Yılında Özel Bir Yakıt : Optimum - Son Dakika
Güncel

Aytemiz'den 50. Yılında Özel Bir Yakıt : Optimum

Aytemiz\'den 50. Yılında Özel Bir Yakıt : Optimum

Aytemiz, Optimum Performans ve Tasarruf Yakıtları için hazırlanan reklam filmi ile tüketicilerine ulaşıyor.

16.11.2013 15:28

50 yıldır akaryakıta yön veren Türkiye'nin köklü markalarından Aytemiz, Optimum Performans ve Tasarruf Yakıtları için hazırlanan reklam filmi ile tüketicilerine ulaşıyor. 50 yıllık tecrübesi ve yenilikçi bakış açısı ile akaryakıt pazarında 8. sırada yer alan Aytemiz, özel formüllü katkısı ile Optimum Performans ve Tasarruf Yakıtları'nı yurt çapında yaygın istasyonlarında satışa sunuyor.

"Güç ve tasarruf şimdi bir arada" sloganı ile hayat bulan filmde Optimum Performans ve Tasarruf Yakıtları'nın en zorlu şartlarda yüksek performans, daha az yakıtla daha çok yol ve aracın ömrünü uzatan motor temizleme özelliklerine vurgu yapılıyor.

Aytemiz Petrol'ün 2013 yılı marka iletişimi odağında 50. yıla özel geliştirilmiş Optimum Performans ve Tasarruf Yakıtları'nın olduğunu dile getiren Genel Müdür Ahmet Eke, reklam kampanyası ve hedeflerini şöyle anlattı. "50. yılını kutlayan Aytemiz Petrol bir Türkiye markası. Bu fikirden yola çıkarak Aytemiz Petrol'ün kullanıcıya sunduğu yeni ürünü Optimum Yakıtları için Türkiye'yi kucaklayan bir kampanya planlandık. Aytemiz Optimum'un üç özelliği ve ürünün hikayesi Türkiye'nin farklı coğrafi bölgelerinde dolaşılarak anlatıldı.

Prodüksiyon sürecinde geniş bir Türkiye panoraması oluşturabilmek için titiz bir çalışma yapıldı. Türkiye çapında belirlenen 18 yörenin görsel araştırması yapılarak doğal özelliklerinin, ürünün performansını ve özelliklerini betimleyeceği en uygun alanlar tercih edildi.

En üst düzeyde teknolojinin kullanıldığı filmin çekim ve çekim sonrası aşamalarında, ürünün performansının da anlatılmasına dikkat edildi. Ürünün doğuşu ve ortaya çıkışı Aytemiz Petrol'ün Trabzon'daki doğal çevreye saygılı yakıt dolum tesislerinde, zor koşullarda yüksek performansın anlatıldığı planlar Ağrı Dağı'nda, daha az yakıtla daha çok yol gidebilme özelliği Nallıhan vadisi ile Kapadokya'da, motor temizleme özelliği Trakya'da ve ürünün vücuda geldiği birleşim anı ise Dalyan'da çekildi.

Helikopter çekimleriyle film dinamik ve akıcı bir hale getirildi. Aynı zamanda ürünün betimlendiği ışık hareketlerinde 3D uygulaması ile ürünün yüksek teknolojisi vurgulandı.

Filmin çekimleri 2 haftada, 3D çalışmaları ise 1 ayda tamamlandı. Özel çekimler için Türkiye içinde 5.000 kilometreye yakın yol kat edildi. Reklam filmi için özel müzik hazırlayan caz piyanisti Selen Gülün, doğal akışa ve güçlü bir ürün dinamizmine göndermeler yapan temalar kullandı."

Aytemiz Petrol'ün Optimum reklam kampanyası televizyon, radyo, basın, dijital iletişim kanalları, sosyal medya ve açıkhava mecralarını kapsayan 360 derece bir iletişim planı ile başlatıldı.

Kampanya Künyesi:
Reklam Veren : Aytemiz Petrol
Reklam Veren Yetkilisi : Ahmet Eke, İbrahim Nadiroğlu, Hızır Yılmaz
Yapım Şirketi : Karma Films
Yönetmen : İrfan Yıldırım
İlk Yayın Tarihi : 12 Kasım 2013

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aytemiz'den 50. Yılında Özel Bir Yakıt : Optimum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement