Baba Candır 33. Bölüm Fragmanında Şok Eden Sır - İzle - Son Dakika
Güncel

Baba Candır 33. Bölüm Fragmanında Şok Eden Sır - İzle

Baba Candır 33. Bölüm Fragmanında Şok Eden Sır - İzle

Baba Candır son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi.

04.04.2016 10:02

Baba Candır son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Dün akşam yayınlanan son bölümde neler oldu? Baba Candır yeni bölüm fragmanını da son bölümün ardından hemen yayınladı. İşte merak edilen detaylar..

BABA CANDIR 33. BÖLÜM FRAGMANI

Yönetmen : Yusuf PİRHASAN

Yapımcı : MF Yapım

Tarih : Her Pazar - 19.55

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haluk Şebo'dan kurtulmak için elinden geleni yapar. Ece Haluk'un kendisinden sır sakladığınu düşünür ve Haluk'u sıkıştırır. Hasan Başkan'ın aniden dönüp Haluk'un Şebo ile olan ilişkisini desteklemesi olayların içinden çıkılmaz hale getirir. Salih Damla'nın borcunu ödemek için kredi almaya çalışır. Damla ise zorluk üstüne zorluk çıkarıp ailenin huzurunu kaçırmaya devam eder. Nikah için gün almaya giden Emrecan ve Ceylan'ı büyük bir süpriz beklemektedir. Bu büyük süpriz Emrecan ve Ceylan'ın bütün planlarını altüst edecektir.

Müjde Salih'i bitirmek için Emrecan ve Ceylan'ı kullanmaya devam eder. Şebo Haluk ve Ece'yi birlikte görünce ve bütün gerçekleri Ece'ye anlatır. Damla'nın alacaklıları evi basıp herkesi tartaklar.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi "Baba Candır" da bu hafta; Ece kendisini aldattığını öğrendiği Haluk'u affedecek mi? Salih Damla'nın borcunu ödemenin bir yolunu bulabilecek mi? Müjde'nin planları su yüzüne çıkacak mı? Damla'nın alacakları kimin hayatını tehlikeye atacak?

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Baba Candır 33. Bölüm Fragmanında Şok Eden Sır - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement