Babacan, 17 Ağustos Depremini Andı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Babacan, 17 Ağustos Depremini Andı

Babacan, 17 Ağustos Depremini Andı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 17 Ağustos 1999 depreminin 27. yılında hayatını kaybedenleri anarak başsağlığı diledi.

(ANKARA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri anarak, "O gece kaybettiğimiz on binlerce vatandaşımızın acısı hala yüreğimizde. Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 17 Ağustos 1999 depreminin 27. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Babacan, sosyal medya hesabından, "17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden 27 yıl geçti. O gece kaybettiğimiz on binlerce vatandaşımızın acısı hala yüreğimizde. Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum" paylaşımını yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Babacan, 17 Ağustos Depremini Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement