Babacan, Başakşehir'de okul saldırısı sonrası başsağlığının olağanlaşmamasını istedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Babacan, Başakşehir'de okul saldırısı sonrası başsağlığının olağanlaşmamasını istedi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Babacan, Başakşehir\'de okul saldırısı sonrası başsağlığının olağanlaşmamasını istedi

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Başakşehir'deki okul saldırısı sonrası Nisan'da Kahramanmaraş ve geçen ay Turgutlu'daki okul saldırılarını hatırlattı. Başsağlığı dilemenin olağan hale gelmemesi gerektiğini, okulun çocuğun en güvende olması gereken yer olduğunu söyledi.

(ANKARA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Başakşehir'deki okul saldırısının ardından yaptığı açıklamada, son aylarda farklı kentlerde yaşanan okul saldırılarına dikkat çekerek, "Okul, bir çocuğun en güvende olması gereken yerdir. Bu güveni yeniden tesis etmek devletin ilk görevidir" dedi.

Babacan, Başakşehir'de yaşanan okul saldırısının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Babacan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Nisan'da Kahramanmaraş, geçen ay Turgutlu, bugün Başakşehir. Okul saldırılarının ardından başsağlığı dilemek bu ülkede olağan hale gelmemeli. Okul, bir çocuğun en güvende olması gereken yerdir. Bu güveni yeniden tesis etmek devletin ilk görevidir. Hayatını kaybeden öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı evlatlarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.