Babylon Soundgarden'dan Kolektif İstanbul ve Ciguli Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Babylon Soundgarden'dan Kolektif İstanbul ve Ciguli Sürprizi

Babylon Soundgarden\'dan Kolektif İstanbul ve Ciguli Sürprizi

Babylon Soundgarden Festivali heyecanı yaklaşırken, bir sürpriz de Balkan esintileriyle dolu doğaçlama müziğin en önemli temsilcileri Kolektif İstanbul ile yılların eskitemediği akordeon ustası Ciguli'den geldi.

05.05.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Mayıs'ta Parkorman'da dördüncü kez gerçekleşecek festivalde birlikte sahne alacak olan Kolektif İstanbul ve Ciguli, festivalin en eğlenceli performanslarından birine imza atmaya hazırlanıyor.

Biletler Biletix ve Babylon gişesinde!

Bu sene sahnesinde Pet Shop Boys, Sky Ferreira, Seun Kuti & Egypt '80, FM Belfast, John Talabot, Mount Kimbie, Joystick Jay, Kabus Kerim, Dalt Wisney, Ali Gultekin ve son olarak eklenen Kolektif İstanbul ve Ciguli gibi isimleri ağırlayacak olan Babylon Soundgarden Festivali, müziğin farklı türlerini sunmanın yanında güne yayılacak alternatif içeriğiyle de bir müzik festivalinden çok daha fazlasını sunacak. 24 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan festivalin coşkusu, 3 farklı sahnede performans gösterecek yerli, yabancı gruplar ve güne yayılacak farklı içeriklerle yaşanacak. Müziği doğayla birleştiren festivalin biletleri Biletix ve Babylon gişesinde!

Gücünü müzik ve doğanın birlikteliğinden alan Babylon Soundgarden, doğaya karşı sorumluluğunu "Babylon Go Green" konsepti ile ilk kez festival alanında gösterecek. Tanıtım çalışmalarında kullanılan malzemelerden, pet şişe tüketimine, geri dönüşüm ve atık kullanımından festival alanında yer alacak çevreci kuruluşların faaliyetlerine kadar pek çok çevreci içerik, festival katılımcıları ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Soundgarden'dan Kolektif İstanbul ve Ciguli Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement