Bağcılar'da Sahtecilik Operasyonu: 98 Bin Dolar ve 198 Bin Lira Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bağcılar'da Sahtecilik Operasyonu: 98 Bin Dolar ve 198 Bin Lira Ele Geçirildi

19.07.2023 10:29

Bağcılar'da polis ekipleri, sahtecilik suçundan yürütülen soruşturma kapsamında bir eve yapılan operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda, mutfak eşyaları ve lamba arkasına gizlenmiş 98 bin dolar, 198 bin lira, 4 bin 500 euro ve 800 manat sahte para ele geçirildi. Ayrıca, aramada para sayma makinesi, uyuşturucu ve tabanca da bulundu. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

BAĞCILAR'da polis ekipleri, sahtecilik suçundan yürütülen soruşturma kapsamında, bir eve yapılan operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda, mutfak eşyaları ve lamba arkasına gizlenmiş 98 bin dolar, 198 bin lira, 4 bin 500 euro ve 800 manat sahte para ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sahtecilik suçu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bağcılar'da bir ev tespit edildi. Ekipler dün yapılan operasyonda bir kişiyi gözaltına alırken evde yapılan aramalarda, tavandaki lambanın arkasına, mutfak eşyalarının arasına ve ev içerisinde farklı noktalara gizlenmiş 98 bin dolar, 198 bin lira 4 bin 500 euro ve 800 manat sahte para ele geçirildi. Aramada, para sayma makinesi, 7 gram uyuşturucu, 1 adet tabanca ile 60 adet fişek bulundu. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Sahtecilik Operasyonu: 98 Bin Dolar ve 198 Bin Lira Ele Geçirildi - Son Dakika


Advertisement