Baharın Hafifliği, Gardıroplarınıza Taşınıyor - Son Dakika
Güncel

Baharın Hafifliği, Gardıroplarınıza Taşınıyor

Baharın Hafifliği, Gardıroplarınıza Taşınıyor

Sabri Özel, herkesin kendi tarzına uygun bir şeyler bulabileceği şık tasarımlarıyla, bu sezon da erkek giyime damgasını vurmaya geliyor.

17.04.2013 16:42  Güncelleme: 16:44

2013 İlkbahar Koleksiyonu ile klasik ve modern çizgileri bir arada sunan Sabri Özel, kışın ağırlığını üzerinden atmak isteyenleri bekliyor.

Erkek hazır giyim sektöründe, yılların deneyimi ile kendine özgü tasarımlarını birleştiren Sabri Özel, yeni koleksiyonuyla şıklığınıza stil kazandırıyor.

Zamandan bağımsız çizgileri ve kaliteli kumaşlarıyla tarzınıza hoş bir dokunuş katacak olan Sabri Özel, şıklığından ödün vermeyenleri mağazalarına bekliyor.

Sabri Özel'in yeni koleksiyonuyla baharı hissedin

Kışın ihtiyaç duyulan ağır kabanların ve paltoların yerini, ceketlerin almaya başladığı şu günlerde, stilinizi Sabri Özel ile tazeleyebilirsiniz. Hafif ve pamuklu gömlekler, ince trikolar, ceketler, yazlık pantolonlar ve birbirinden şık aksesuarlar ile Sabri Özel 2013 İlkbahar Koleksiyonu göz doldurmaya devam ediyor.

Penye trikolarıyla da dikkatleri çeken Sabri Özel'in yeni koleksiyonunda; beyaz, lacivert, kırmızı, bej, kahve, gri, siyah, mavi, sarı gibi birbirinden zengin ve zarif renk seçenekleri de dikkat çekiyor.

Mevsimsiz takım elbiseler ile her mevsim şıklığınızı tamamlayın

Takım elbiseler, erkek hazır giyim sektöründe her zaman ihtiyaç duyulan, erkek şıklığında prestijli bir yere sahip giysiler olarak öne çıkıyor… Erkek giyimin vazgeçilmezi olan takım elbiseler ile her mevsim şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Sabri Özel'in 2013 İlkbahar Koleksiyonu'nda yer alan; hafif, şık, pek çok farklı aksesuar ve ayakkabıyla kombinlenebilen takım elbiseleriyle, siz de tarzınızı başarılı bir şekilde temsil edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, Sabri Özel mağazalarından birine gelerek, tarzınıza en uygun seçimi yapmak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baharın Hafifliği, Gardıroplarınıza Taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement