BAHÇELİEVLER'DE 885 ÇOCUK İÇİN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Son Dakika
Güncel

BAHÇELİEVLER'DE 885 ÇOCUK İÇİN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bahçelievler Belediyesi sünnet ettirdiği 885 çocuk için toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi.

19.09.2022 09:51  Güncelleme: 10:00

Bahçelievler Belediyesi sünnet ettirdiği 885 çocuk için toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi. Aileleriyle beraber şölene katılan çocuklar etkinlik alanında sahne alan şarkıcı Yusuf Güney'in şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Bahçelievler Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 885 çocuk aileleriyle birlikte Milli Egemenlik Parkı'nda düzenlenen sünnet şölenine katıldı. Şölende çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. İlçenin Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır etkinlik alanına gelerek sünnet olan çocuklara madalya takıldı ve hediyelerini verdi. Ardından şarkıcı Yusuf Güney sahne aldı. Çocuklar Güney'in şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

'HEDEFİMİZ, TÜM BAHÇELİEVLER'DEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ HERKESİ MUTLU ETMEK'

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 'Bugün bizim için çok güzel bir gün. Çünkü sünnet merasimimizi yapıyoruz. Yaklaşık bin tane çocuğumuz müracaat etti. 895 civarında çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bunu tabi böldük, bir günde değil bir ayda hastanelerimizle böle böle sağlıklı, steril bir ortamda ve ameliyat şartlarında çocuklarımızı sünnet ettirdik. Onlara kıyafetler verdik. Onlarla şimdi bir şölen yapacağız ve onları eğlendireceğiz. Ailelerini de eğlendireceğiz. Sonrasında da bir konserimiz var. Biz bunu özellikle ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza yaptık. Amacımız ihtiyaç sahibi olup da çocuğunu sünnet ettiremeyen veya sünnet ettirse bile bir eğlence veya düğün tarzında bir şey yapamayan aileleri sevindirmekti. Hedefimiz, tüm Bahçelievler'deki ihtiyaç sahibi herkesi mutlu etmek' dedi.

'EMEĞİNDEN VE İLGİSİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

5 yaşındaki oğlu Eyüp Eser Yüksel'i sünnet ettiren Fazilet Yüksel, 7 senedir Bahçelievler'de ikamet ettiğini belirterek, 'Bir belediye başkanından ne kadar memnun olunursa o kadar memnunuz. Çok takdir ediyoruz' dedi.

Oğlu Yuşa Asaf Sarıgül'ü (6) sünnet ettiren Eyüp Sarıgül de, 'Emeğinden ve ilgisinden dolayı Hakan başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Sünnet şöleni her şeyiyle çok güzel ve çok düzgün. Çocukların evden alınıp tekrar eve bırakılması, kıyafetler, bütün organizasyonlar ve mesajla bilgilendirme yapılması gerçekten çok güzel' diye konuştu.

BAHÇELİEVLER\'DE 885 ÇOCUK İÇİN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAHÇELİEVLER'DE 885 ÇOCUK İÇİN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement