Film senaryolarını aratmayan olay! Hem kimliği hem de başvurduğu yöntem ağızları açık bıraktı - Son Dakika
Güncel

Film senaryolarını aratmayan olay! Hem kimliği hem de başvurduğu yöntem ağızları açık bıraktı

Bahçelievler'de annesinin kıyafetlerini giyerek kadın kılığında banka soyan şahıs, gasp ettiği paralarla birlikte yakalandı. Soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şüpheli, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

20.07.2023 13:07  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de annesinin kıyafetlerini giyerek kadın kılığında banka soyan şahıs, gasp ettiği paralarla birlikte yakalandı. Soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi'nde bulunan bir bankada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yüzünde cerrahi maske takılı bir kişi, bankaya girdikten sonra sıra alma makinesine yöneldi. Bankanın güvenlik görevlisi şahsın yanına gelince, şüpheli cebindeki silahı çıkartarak ona doğrulttu. Şahıs daha sonra vezneye giderek elindeki poşeti görevliye uzattı ve paraları içine koymasını istedi. Görevli paraları poşete doldurup şüpheliye verdi. Eli silahlı soyguncu, poşetteki 170 bin TL'yi alarak oradan ayrıldı. Banka çalışanlarının durumu polise bildirmesi üzerine, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

Annesinin kıyafetleriyle kadın kılığına girip banka soydu

KADIN KILIĞINA GİREN SOYGUNCU YAKALANDI

Olay yeri ve şüphelinin kaçış güzergahında bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceleyen ekipler, yoğun ve titiz çalışmalar sonucu şahsı Küçükçekmece'de çaldığı paraların bir kısmı ve soygunda kullandığı silahla birlikte yakaladı. Şüphelinin Ceyhun Y. (38) isimli bir erkek olduğu, soygunu annesinin evdeki kıyafetlerini giyerek kadın kılığında gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Ceyhun Y. sorgulanmak üzere Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken soygunda kullandığı kıyafetler de yaşadığı evde bulundu.

Annesinin kıyafetleriyle kadın kılığına girip banka soydu

GASP ETTİĞİ PARANIN BİR KISMIYLA BORÇLARINI ÖDEMİŞ

Emniyette ifadesi alınan Ceyhun Y., bir süredir borç içinde olduğunu ve bu yüzden birlikte yaşadığı annesinin kıyafetlerini giyerek kadın kılığında soygun yapmaya karar verdiğini iddia etti. Şüphelinin, bankadan gasp ettiği 170 bin TL'nin bir kısmını borçları için kullandığı ve geriye 63 bin TL kaldığı öğrenildi. Ceyhun Y., buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Annesinin kıyafetleriyle kadın kılığına girip banka soydu

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olaya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, bankaya giren yüzü maskeli kadın kıyafetli şahsın önce sıra alma makinesinin yanına gittiği, güvenlik görevlisinin yanına gelmesiyle de cebindeki silahı ona doğrultarak vezneye yöneldiği görüldü. Görüntülerin devamında, vezne görevlisine poşet uzatan şahsın, poşetin para ile doldurulmasından sonra oradan ayrıldığı anlar görüldü. Bir başka görüntüde ise, kadın kıyafetleriyle dolaşan şahsın elindeki para dolu poşetle sokakta yürüdüğü anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Film senaryolarını aratmayan olay! Hem kimliği hem de başvurduğu yöntem ağızları açık bıraktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Film senaryolarını aratmayan olay! Hem kimliği hem de başvurduğu yöntem ağızları açık bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ercan Yerekonmaz: DAHA BUNLAR NAŞLANGIÇ BU ZAMLAR İLE MEKSİKADAN FARKIMIZ KALMIYCAK HİÇ KIZMIYORUM ÇARESİZ BIRAKILAN İNSANLAR HER ŞEYİ YAPAR 104 29 Yanıtla
  • Murat İlbaş: Hırsızlık kötü ama en azından garibandan değil bankadan almaya çalışmış tekdir ettim o yüzden sokaktaki garibana musallat olmamış:) 70 21 Yanıtla
  • birsen birben: Alım gücü azaldıkça cogalicak herşey Avrupa bu yüzden sürekli gasp hırsızlık filmleri çekiyor hepsi suç temalidir.cunku alım gücü azaldikca suç artar 53 9 Yanıtla
  • kamil erol: güvenlikte maşallah anında teslim oldu güvenlik neden acaba orda atm yardımcısımı 31 9 Yanıtla

Advertisement