Bahçeşehir Koleji 20.yilini Kutladi - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji 20.yilini Kutladi

Bahçeşehir Koleji 20.yilini Kutladi

Bahçeşehir Koleji 20. yılını Maslak TİM’de düzenlenen Müzik Gecesiyle kutladı.

02.06.2014 12:34

Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Maslak TİM’de düzenlenen “20.Yıl Müzik Gecesi’nde’’ ENBE Orkestrası ile birlikte aynı sahneyi paylaştı.

Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan barış temalı sergi ve kokteyl ile başlayan geceye, ENBE Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker’in solo performansı renk kattı.

255 öğrenciden oluşan koro ekibine, ENBE orkestrası eşlik etti. “Barış” temalı gece, farklı yaş gruplarından öğrencilerin sahnede barış mesajlarını da paylaştı.

Brüksel’de Avrupa Parlementosu Konuşmasında ’Eğitim bir barış ve huzur köprüsüdür.Bireyin geleceğini şekillendiren temel etken olan eğitim; toplumsal barışın kurulması, biçimlenmesi ve kalıcı olmasında da aynı ölçüde önemli bir etkendir’’ sözleriyle eğitimin barışa olan etkisinden bahseden Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, 20. Yıl Müzik Gecesinde ki konuşmasında da toplumsal barışın sağlanmasında eğitimin önemli bir rolü olduğunu vurguladı. Yücel gecede yaptığı konuşmada eğitime dair istek ve heyacanlarının tazeliğine işaret ederek; ‘20 yıl geçti, 20 yılda dünyada, ülkemizde ve kurumlarımızda çok şey değişti. Ancak bizim kurumlarımızda, 20 yıl önce Bahçeşehir’de henüz evlerde ışıklar yanmazken yola çıktığımız o günkü inanç ve şevk hiç değişmedi’’ dedi. Duydukları inancın bugün değişmemiş olduğuna işaret eden Yücel; ‘Duyduğumuz inanç bugün değişmediği gibi, yarın da değişmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal’in hedef gösterdiği muasır medineyetler seviyesine ulaşıncaya kadar çalışacağız’’ şeklinde konuştu.

Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı ise; ‘Bizler Bahçeşehir Koleji olarak 20. Yılımızı kutluyoruz. Bu yirmi yılda Türkiye’nin en saygın, başarılı ve kaliteki eğitimini veren bir eğitim kurumu olduk’’ dedi. Sadece akademik başarıda değil, yaptıkları her işte, o işin en iyisini yapmak istediklerini dile getiren Karaaslanlı; ‘Son aylardaki başarımız ise Türkiye’de eğitim sektöründe en çok iş başvurusu alan kurum olmamızdır. Bir diğer taraftan yine son aylarda 33 Türkiye şampiyonu çıkardık. Okulların yaz tatiline girmesinden iki hafta önce de böyle bir müzik gecesi yaparak hem öğrencilerimiz hem de velilerimizle bir araya gelmek istedik’’ ifadelerini kullandı.

Gecede performanslarını sergileyen öğrenciler, Enbe orkestrası kurucusu ve şefi Behzat Gerçeker’e teşekkürlerini ileterek, çiçek takdim ettiler. Takdim sırasında duydularını ifade eden Gerçeker, böyle bir gecede olmaktan yana çok mutlu olduğunu ifade etti. Gerçeker, ‘Gerçekten ülkemizde çok yetenekli gençler var. Ben ve Enbe Orkestrası’ndaki tüm arkadaşlarım bu çocukların arkasındayız, hiç birinin yeteneğinin yok olmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz, sizlere söz veriyorum’ dedi.

Maslak TİM’de 581 öğrencinin sergilediği performanslar ile gerçekleşen Bahçeşehir Koleji 20. Yıl Müzik Gecesi’nde izleyiciler keyifli dakikalar geçirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji 20.yilini Kutladi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement