Baka Tecrübe Paylaşımı İçin Marka'da - Son Dakika
Güncel

Baka Tecrübe Paylaşımı İçin Marka'da

Baka Tecrübe Paylaşımı İçin Marka\'da

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Uzmanları, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Uzmanları İle Biraraya Geldi.

15.09.2011 21:43  Güncelleme: 21:44

Batı akdeniz kalkınma ajansı (baka) uzmanları, doğu marmara kalkınma ajansı (marka) uzmanları ile biraraya geldi. Mali Destek Programı'ndan yararlanacaklar için izleme sürecini başlayan BAKA ile MARKA uzmanları, bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaştı.

BAKA Proje İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanları Kamil Deniz Demirbaş, Mustafa Pektaş ve Hasan Yüksek, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerini kapsayan MARKA'ya çalışma ziyareti gerçekleştirdi. MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan ile görüşen BAKA heyeti, MARKA uzmanları ile 'İzlemede Ajansın Görevleri', 'İzleme Ziyaretleri', 'Görünürlük Kuralları', 'İhale Kuralları', 'Satın Alma Usulleri', 'Sözleşme Değişiklikleri', 'Uygun Maliyetler' ve 'Dokümantasyon' konularında bilgi, birikim ve tecrübe alışverişi yaptı.

İlk Mali Destek Programı'ndan yararlanma hakkını kazananlara yönelik izleme ve değerlendirmelerde bulunacak, yararlanıcılarının gerçekleştirecekleri tüm ihalelerde gözlemci olarak bulunacak BAKA uzmanları, MARKA'nın desteklerinden yararlanıcılar tarafından düzenlenen Açık İhalelere gözlemci olarak katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baka Tecrübe Paylaşımı İçin Marka'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement