Bakan Avcı'dan Servis Şoförlerine 'Dikkatli Olun' Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı'dan Servis Şoförlerine 'Dikkatli Olun' Uyarısı

Bakan Avcı\'dan Servis Şoförlerine \'Dikkatli Olun\' Uyarısı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çankaya İlkokulu'nda okul sütü dağıtım törenine katıldı.

09.02.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çankaya İlkokulu'nda okul sütü dağıtım törenine katıldı. Servis şoförlerine daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunan Avcı, "Öğrencilerimizi kural dışı indirip bindirmemelerini, öğrencilerin ailelerine sağlık için ulaşmalarını dikkat etmelerini özellikle rica ediyorum. Öğretmenlerimizden de rica ediyorum. Öğrencileri servislere bindirirken servis görevlisi arkadaşları tekrar tekrar uyarsınlar" diye konuştu.

"SBS'Yİ KALDIRDIK SINAV MARATONU FALAN YOK"

Öğrencileri sınav stresine sokmanın yanlış olacağını vurgulayan Avcı, "Sınav maratonu falan yok. Biz SBS'yi kaldırdık, çocuklar normal yazılılarına girecekler, çocuklarımızı telaşlandırmayalım. Maraton falan gibi laflarla çocukları strese sokmayalım. Çok dramatik ifadeler kullanmayalım" açıklamasında bulundu.

"KAR YAĞINCA NE YAPACAĞIZ?" SORUSUNA ÖĞRENCİLERDEN: "OYNUCAZ" CEVABI

Kar tatillerine değinen Avcı'nın "Güzel bir yarıyıl geçireceksiniz. Belki arada çok kar yağacak. Kar yağınca ne yapacağız?" diye sorması üzerine çocuklar, "Oynucaz" cevabı verdi. Bakan Avcı çocuklara tekrar "Çok çok kar yağarsa" deyince bu sefer de "Kardan adam yapacağız" cevabını aldı. Bakan Avcı'nın daha da çok kardan bahsetmesi üzerine öğrenciler tatil istedi. Avcı, öğrencilere her karda okulları tatil edemeyeceklerini ancak çok fazla kar yağması durumunda okulları tatil edebileceklerini dile getirdi.

Çocuklarla sohbet eden Avcı, balonu patlamadan iğne batırma deneyini de anlattı.

Avcı, okullarda kuru üzüm dağıtım projesinin mart ayı gibi hayata geçirileceğini söyledi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı'dan Servis Şoförlerine 'Dikkatli Olun' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement