Bakan Çavuşoğlu: Gülen'le İlgili Kırmızı Bülten Yayımlanacak (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu: Gülen'le İlgili Kırmızı Bülten Yayımlanacak (2)

Bakan Çavuşoğlu: Gülen\'le İlgili Kırmızı Bülten Yayımlanacak (2)

Bakan ÇAVUŞOĞLU'NA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ Annesi Fatma Çavuşoğlu'nun ölümünün 3'üncü yılı dolayısıyla Alanya'da okutulan mevlide katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, partililerle bir kafede buluşarak sohbet etti.

05.02.2015 18:54

Bakan ÇAVUŞOĞLU'NA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Annesi Fatma Çavuşoğlu'nun ölümünün 3'üncü yılı dolayısıyla Alanya'da okutulan mevlide katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, partililerle bir kafede buluşarak sohbet etti. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu, partililerle selamlaştı. Daha sonra Bakan Çavuşoğlu için hazırlanan üzerinde 'Alanyamızın Gururu Sayın Bakanımız, Nice Senelere' yazan doğum günü pastası getirildi. 47 yaşına giren Bakan Çavuşoğlu, sürpriz karşısında şaşırırken, mumları üfledikten sonra pastayı kesti. Bir süre partililerle sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, dışarıda kendisini bekleyenlerle de fotoğraf çektirdi.

Bakan Çavuşoğlu daha sonra Gazipaşa İlçesi'ne geçti. İlk olarak Gazipaşa Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, burada Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Ak Partili Adil Çelik ve daire amirleri tarafından karşılandı. Kaymakam Kadir Ekinci burada Bakan Çavuşoğlu'na ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bir süre basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Bakan Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediyesi'ne geçti. Bakan Çavuşoğlu burada da Belediye Başkanı Adil Çelik ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu daha sonra Gazipaşa Havalimanı'na geçerek 'Ata' adlı özel uçakla Almanya'nın başkenti Berlin'e hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu: Gülen'le İlgili Kırmızı Bülten Yayımlanacak (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement