Bakan Kılıç'tan Alleben 1'e Övgü - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç'tan Alleben 1'e Övgü

Bakan Kılıç\'tan Alleben 1\'e Övgü

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şehitkamil Belediyesi'nce yaptırılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Alleben 1 yarı olimpik yüzme havuzunun bulunduğu tesisi gezdi.

24.08.2013 18:25

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şehitkamil Belediyesi'nce yaptırılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Alleben 1 yarı olimpik yüzme havuzunun bulunduğu tesisi gezdi. Kursiyerlerle tek tek tokalaşan Bakan Kılıç, Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Şehitkamil Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve kursiyer sayısını her geçen gün arttırdığı Alleben 1 yarı olimpik yüzme havuzu beğeni toplamaya devam ediyor. Bir dizi açılış ve program için Gaziantep'e gelen Bakan Suat Kılıç, yüzme havuzunun bulunduğu tesisi gezdi. Milli yüzücüler tarafından tesisin kapısında çiçeklerle karşılanan Bakan Kılıç'a; Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile çok sayıda protokol eşlik etti. Havuzu inşaatken gelip gezdiğini ve şu an içerideki atmosfere hayran kaldığını dile getiren Kılıç, "Gaziantep'e bundan bir önceki ziyaretimde Alleben yüzme havuzunun yapım aşamasına tanık olmuştum. Bu tür tesisler sosyal belediyeciliğin gereği. Bu anlamda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyesi bu tesisi yaparak bir bakıma rüşdünü ispat etmiş oldu. Gaziantep'in ve Gazianteplilerin bu tip tesislere ihtiyacı var. Bu tesiste gördüğüm o ki hem çocuklar hem aileler hayatlarından çok memnunlar. Çağdaş yaşamın ve sosyal hayatın gereği olan bu tür aktivitelerin teşvik edilmesi, desteklenmesi gerekiyor. Bakanlık olarak bizim de Gaziantep'i spor kenti yapmak adına çok ciddi projelerimiz var ama yerele, mahallelere inebilmek için halkımıza doğrudan hizmet edebilmek için belediyelerin bu amaca ortak olması lazım. Şehitkamil Belediyesi hem Alleben 1 yüzme havuzu hem de Alleben 2 yüzme havuzu projesiyle sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirirken, aynı zamanda sportif yükünün paylaşılması anlamında ortak oldu. Şehitkamil Belediyemize ve projeleriyle farklılık oluşturan Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Kılıç ve protokol üyeleri, tesisi gezdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç'tan Alleben 1'e Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement