Sağlık Bakanı Koca'dan havuz ve deniz uyarısı: Kalabalığa bağlı olarak riskli damlacık sayısı artar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sağlık Bakanı Koca'dan havuz ve deniz uyarısı: Kalabalığa bağlı olarak riskli damlacık sayısı artar

17.07.2020 16:23  Güncelleme: 17:33

Yazın başından beri herkesin aklında aynı soru var; Havuz ve denizden koronavirüs bulaşır mı? Sağlık Bakanı Koca attığı tweette bu konuya dikkat çekti; koronavirüs taşıyan riskli damlacıkların diğer kalabalık ortamlarda olduğu gibi deniz ve havuzlarda da arttığını, dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, " Koronavirüs, damlacıklarla bulaşır. Riskli damlacık sayısı, havuz ve plajlarda da tıpkı diğer ortamlardaki gibi, insan yoğunluğuna bağlı şekilde artar. Kurallara uyulursa tatilin kalitesi artar" dedi.

"KURALLARA UYULSUN TATİLİN KALİTESİ ARTAR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Havuz ve plajlarda damlacık olayı: Koronavirüs, damlacıklarla bulaşır. Riskli damlacık sayısı, havuz ve plajlarda da tıpkı diğer ortamlardaki gibi, insan yoğunluğuna bağlı şekilde artar. Tedbirler, üçüncü şahıslı tüm yerlerde geçerlidir. Kurallara uyulursa tatilin kalitesi artar" ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca: Kurallara uyulursa tatilin kalitesi artar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Koca'dan havuz ve deniz uyarısı: Kalabalığa bağlı olarak riskli damlacık sayısı artar - Son Dakika


Advertisement