Bakan Yardımcısı Metin: Gün, Birlik ve Beraberlik Günüdür - Son Dakika
Güncel

Bakan Yardımcısı Metin: Gün, Birlik ve Beraberlik Günüdür

Bakan Yardımcısı Metin: Gün, Birlik ve Beraberlik Günüdür

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ni ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Yaşatılmak istenilen kaos ortamına müsaade etmeyeceğiz."

18.05.2013 15:31

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ni ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Yaşatılmak istenilen kaos ortamına müsaade etmeyeceğiz. Gün, birlik ve beraberlik günüdür" dedi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunan Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e, Ak Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, Doğu Akdeniz Gümrükler Bölge Müdürü Adnan Korkmaz eşlik etti. Reyhanlı halkını gösterdiği sağduyudan dolayı kutladığını belirten Bakan Yardımcısı Metin, "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olan, metanetli bir şekilde acısını yüreğine gömen Reyhanlılı kardeşlerime Allah'tan sabır diliyorum" dedi.

Bölgede kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Metin, şöyle konuştu:

"Elbette ateş düştüğü yeri yakar. Bizler acılarınızı paylaşmak ve hafifletmek adına burada bulunuyoruz. İnşallah bundan sonra oluşturulmak istenen kaos ortamına müsaade etmeyeceğiz. Bilinçlendirmeyi kendi aramızda yapacağız. Bugün, birlik ve beraberlik olma günüdür. Bizden önce Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız acılarınızı paylaşmak üzere geldi. Şu an, Reyhanlı'da olay anından bu yana, devlet olarak tüm kurumlarımızla birlikte mağdur vatandaşlarımıza her türlü desteği vermek üzere buradayız. Bu tür olayların meydana gelmemesi adına, her türlü kurum tarafından önlem alınmaktadır. İnşallah biz de bugün hem acıyı paylaşmak adına, hem de bakanlığımızın daha iyi hizmet getirmesi adına, göremediğimiz eksikleri belediye başkanımızla birlikte gezerek, gereken tedbirleri alacağız. Bakanlık olarak, üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapacağız."

Bakan Yardımcısı Fatih Metin, ilçede yaptığı incelemenin ardından, Cilvegözü Sınır Kapısı'na geçerek, Doğu Akdeniz Bölge Müdürü Adnan Korkmaz'dan gümrük ve nakliyecilerin sıkıntıları ile ilgili brifing aldı. - Hatay/ Reyhanlı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yardımcısı Metin: Gün, Birlik ve Beraberlik Günüdür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement