Bakana Kaymakamı Şikayet Etti - Son Dakika
Güncel

Bakana Kaymakamı Şikayet Etti

Bakana Kaymakamı Şikayet Etti

Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinin ardından, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti

08.06.2011 17:00

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinin ardından, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Buradaki şehit yakınları ve gazilerle tek tek ilgilenen Bakan Eroğlu, kendisini ayakta bekleyen şehit yakınlarına "Lütfen ayakta kalmayın, oturun" dedi.

2007'deki Dağlıca saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Selçuk Gürdal'ın babası Mehmet Gürdal, Dinar Kaymakamı Ahmet Yurtseven'i Bakan Eroğlu'na şikayet etti. Şehit Selçuk Gürdal Parkı için Çevre ve Orman Bakanlığı'nın para gönderdiğini, ancak parkın tamamlanmadığını belirten Mehmet Gürdal, konuyu Dinar Kaymakamı Yurtseven'e ilettiğini, ancak "Senin oğlun bana mı şehit oldu, senden başka şehit babası yok mu" dediğini öne sürdü. Eroğlu bunun üzerine Çevre ve Orman Bakanlığı yetkililerine talimat vererek, Şehit Selçuk Gürdal Parkı ile ilgileneceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakana Kaymakamı Şikayet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement