Balıkesir - 6'Ncı Kattan Yere Çakıldı, Çarptığı Kişinin Omzu Çıktı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir - 6'Ncı Kattan Yere Çakıldı, Çarptığı Kişinin Omzu Çıktı

Balıkesir - 6\'Ncı Kattan Yere Çakıldı, Çarptığı Kişinin Omzu Çıktı

İşhanında İntihar

01.01.2011 20:16

İŞHANINDA İNTİHAR

Balıkesir'de, işsiz olan ve psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen 30 yaşındaki Ekrem Aksu, kendini bir işhanının 6 katından atarak canına kıydı. Aksu'nun düşürken çarptığı Metin Erkan yaralandı.

Balıkesir'de yaşan ve İngiltere'deki ailesinin gönderdiği parayla geçimini sürdüren ve bekar olan Ekrem Aksu, bugün saat 16.00 sıralarında Hasan Baba Çarşısı İşhanı'nın 6'ncı katında önce sigara içti ardından da çevredekilerin şaşkın bakışları arasında korkuluklara tırmanarak kendini 20 metre yüksekten boşluğa bıraktı. Bu sırada işhanın avluya bakan zemin katındaki çay ocağından çıkan Metin Erkan'ın omzuna çarpıp bıton zemine çakılan Aksu, olay yerinde yaşamını yitirdi. Omzu çıkan Erkan, arkadadaşları tarafından kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Psikolojik sorunları nedeniyle işsiz olduğu ve askerlik yapmadığı öğrenilen Aksu'nun cesedi, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İşhanı'nda dükkanı bulunan Hasan Baba, daha öncede Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde çalışan bir kadının da benzer şekilde işhanından atlayarak intihar ettiğini belirterek, önlem alınması istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir - 6'Ncı Kattan Yere Çakıldı, Çarptığı Kişinin Omzu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement