Balıkesir'de Silahlı Yağma ve Yaralama Suçlarından Aranan Şahıslar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Silahlı Yağma ve Yaralama Suçlarından Aranan Şahıslar Yakalandı

Balıkesir\'de Silahlı Yağma ve Yaralama Suçlarından Aranan Şahıslar Yakalandı

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde asayiş polis ekipleri, silahlı yağma, yaralama ve çocuğun kaçırılması suçlarından aranan ve toplamda 26 ve 27 yıl hapis cezası bulunan şahısları yakaladı. Yakalanan şahıslar adliyedeki işlemlerinin ardından Kepsut Kapalı Cezaevine teslim edildi.

21.11.2023 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde asayiş polis ekipleri silahlı yağma, yaralama, çocuğun kaçılması suçlarından haklarında 26 ve 27 yıl hapis cezası olan şahıslar yakaladı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince; Yağma, Kasten Yaralama, Çocuğun Kaçırılması gibi suçlardan toplam 10 adet suç kaydı olan, silahlı yağma suçundan hakkında 27 yıl hapis cezası bulunan K.Ç. isimli aranan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada Soma Caddesi üzerinde kimlik tespiti yapılarak yakalandı.

Yine Asayiş şube polis ekipleri Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince, Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik diğer birimler ile koordineli olarak yapılan çalışmalarda, Kasten Yaralama, Hırsızlık, Tehdit Hakaret gibi suçlardan toplam 60 adet suç kaydı olan, hırsızlık suçundan birleştirmeli olarak hakkında, 26 Yıl 10 Ay hapis cezası bulunan O.Ş. (25) isimli aranan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Şahsın 2. Gündoğan mahallesinde bulunduğu bilgisi dahilinde yapılan araştırmada yakalandı.

O.Ş. ve K.Ç. Adliyedeki işlemlerinin ardından Kepsut Kapalı Cezaevine teslim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Silahlı Yağma ve Yaralama Suçlarından Aranan Şahıslar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement