Balıkesir'de villa içinde skunk bitkisi yetiştiren kişi yakalandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de villa içinde skunk bitkisi yetiştiren kişi yakalandı

Balıkesir\'de villa içinde skunk bitkisi yetiştiren kişi yakalandı

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde jandarma ekipleri, villa içinde özel düzenek ile uyuşturucu skunk bitkisi yetiştiren bir kişiyi yakaladı. Şüphelinin villasında yapılan aramada, 5,025 gram skunk, 30 kök skunk bitkisi, 32 gram skunk tohumu, 1 adet hassas terazi, 2 adet diz üstü bilgisayar, 2 adet cep telefonu, 1 adet skunk kurutma çadırı, iklimlendirme ve sera düzeneği, 10 çeşit bitki yetiştirmede ve güçlendirmede kullanılan zirai ilaç ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma devam ediyor.

17.06.2023 17:01

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde villa içinde özel düzenek ile uyuşturucu skunk bitkisi yetiştiren bir kişi, jandarma operasyonu ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda, Gömeç ilçesi Haciveliler Mahallesi'nde K.M.A.'nın (37) villa içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisi elde edildi. Yapılan araştırmalar ve fiziki takip sonucunda; şüpheli şahsın Gömeç ilçesi Haciveliler Mahallesi'nde kiraladığı villa içerisinde iklimlendirme sistemi ve sera yöntemi ile skunk bitkisi yetiştirmek suretiyle kubar esrar elde ettiği tespit edildi.

Adli makamlardan alınan arama kararıyla şüpheliye ait villada yapılan aramada; 5, 025 gram skunk, 30 kök skunk bitkisi, 32 gram skunk tohumu, 1 adet hassas terazi, 2 adet diz üstü bilgisayar, 2 adet cep telefonu, 1 adet skunk kurutma çadırı, iklimlendirme ve sera düzeneği, 10 çeşit bitki yetiştirmede ve güçlendirmede kullanılan zirai ilaç ele geçirildi. Olay ile ilgili şüpheli K.M.A. gözaltına alındı.

Operasyon ile ilgili soruşturma devam ediyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de villa içinde skunk bitkisi yetiştiren kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement