BALIKESİR UYUŞTURUCUDAN ÖLEN 2 GENÇ, TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Son Dakika Logo

BALIKESİR UYUŞTURUCUDAN ÖLEN 2 GENÇ, TOPRAĞA VERİLDİ

29.05.2019 16:48

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde kullandıkları uyuşturucudan yaşamını yitirdiği öne sürülen Ali Rıza S. (21) ve Yiğit T. (21), toprağa verildi.

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde kullandıkları uyuşturucudan yaşamını yitirdiği öne sürülen Ali Rıza S. (21) ve Yiğit T. (21), toprağa verildi.

Ayvalık ilçesi Küçükköy Mahallesi'nde dün 5 arkadaş, buluştukları inşaatta iddiaya göre uyuşturucu madde kullandı. Bir süre sonra gençler, fenalaştı. Gençleri fark eden çevre sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede, Ali Rıza S. ve Yiğit T.'nin yaşamlarını yitirdiği saptandı. Diğer 3 kişi ise ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından Ali Rıza S. ve Yiğit T.'nin cenazeleri, toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Ali Rıza T.'nin cenazesi Ayvalık'a, Yiğit T.'nin cenazesi ise Gömeç'e götürüldü. Yiğit T. ve Ali Rıza S. öğlende kılınan cenaze namazlarının ardından ilçe mezarlıklarında toprağa verildi. Diğer 3 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BALIKESİR UYUŞTURUCUDAN ÖLEN 2 GENÇ, TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika


Advertisement