Balkan Senfoni Orkestrası ve Yıldız İbrahimova Konseri - Son Dakika
Güncel

Balkan Senfoni Orkestrası ve Yıldız İbrahimova Konseri

Balkan Senfoni Orkestrası ve Yıldız İbrahimova Konseri

Yıldız ibrahimova'nın parıltılı sesi ve balkan senfoni orkestrası tarafından seslendirilecek eserler eşliğinde muhteşem bir gecede birlikteyiz..

27.04.2011 22:24

29 NİSAN 2011 CUMA AKŞAMI SAAT 20.30'DA KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞECEK KONSERE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR….

KIRKLARELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL SORUMLULU KAPSAMINDA BİR KİTAP, BİR UMUTTUR PROJEMİZDE BELEDİYEMİZİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ETKİNLERE GİRİŞ İÇİN TÜM VATANDAŞLARIMIZDAN OKUNMUŞ BİR ARMAĞAN KİTAP GETİRMELERİNİ RİCA EDİYORUZ…

GELEN KİTAPLARIN TÜMÜ İHTİYACI OLAN OKULLARA VERİLMEKTEDİR…

Yıldız İbrahimova Kimdir?

Dünyada rakibi yok!

Yıldız İbrahimova (d. 1952, Silistre/Bulgaristan), Türk caz müziği sanatçısı. Küçük yaşta başladığı müziğe başta Sofya Çocuk Müzik Okulu'nda piyano eğitimi ardından Sofya Müzik Lisesi'ni ve Devlet Müzik Akademisi'ni bitirir. Dört oktavlık sesi ve inanılmaz emprovizasyon kabiliyetiyle tüm dünyada tanınan, yaşayan en iyi doğaçlama yeteneğine sahip kadın caz sanatçılarından biri olarak bilinir.

Bir konserinde orkestrasız 3 saat boyunca doğaçlama acapella performans sergilemiştir.

Kolaratur soprano olarak eğitimini tamamlayan sanatçının dört oktavlık sesi, özgür doğaçlama ustalığı, Rus Çingene Romanslarından folklora ve caz şarkılarına varıncaya kadar geniş bir uğraşı alanı, değişik müzik çeşitlerinde spesifik teknikleri değerlendirme yetenekleri vardır.

Kendisi Antoine Herve, Francois ve Louis Montin, Ives Robert, Jean Lous Lognon, Lajos Dudas, Michail Alperin ve Louis Montin, Okay Temiz, Anatoli Vlademir Tarasov, Peter Kowald, Anthony Dontchew, Zeena Parkin, Urs Leimgruber, Rudolf Dasek, Tuna Ötenel gibi müzisyenlerin eşliğinde şarkı söylemiştir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Balkan Senfoni Orkestrası ve Yıldız İbrahimova Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement