Adalet Sarayındaki Baro Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, Baroya kayıtlı avukat üye sayılarının 270'i geçtiğini ve Nüfus oranına göre Türkiye sıralamasında Isparta Barosunun üst sıralara tırmandığını belirtti.
Milletvekili Nevzat Korkmaz ise; Yeni seçilen Baro Yönetimini bir kez daha tebrik ederek; "Hukukun herkese lazım olduğunu, Hukuk devleti içerisinde yaşamanın onurunu güvenliğini tüm vatandaşların hissetmesi gerektiğini" söyleyen Korkmaz, Hukukun önemine değinerek, "Demokrasinin ancak Hukuk Devleti içerisinde yeşerebileceğine inandıklarını" ve bu bağlamda Barolar birliğini çok önemsediklerini belirtti.
Baro ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle Isparta merkezde bir dizi ziyaretler yapan Korkmaz, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Eyüp Avcular'ı ve İş adamı Mesut Şener'i iş yerlerinde ziyaret etti. Buralarda ki Isparta ve Türkiye gündemindeki konular üzerine sohbetlerin ardından, Kent Konseyi Başkanlığına yeni seçilen Prof. Dr. Mahmut Bülbül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Son Dakika › Güncel › Baro Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.