Bartın'da 5 Fetö Sanığına Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Bartın'da 5 Fetö Sanığına Hapis Cezası

BARTIN'da, FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan 5 sanıktan 4'üne 10 yıl 6'şar ay, 1'ine ise 9 yıl hapis cezası verildi.

14.06.2017 16:56

BARTIN'da, FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan 5 sanıktan 4'üne 10 yıl 6'şar ay, 1'ine ise 9 yıl hapis cezası verildi.

Bartın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Bartın eski Aktif İşadamları Derneği Genel Sekreteri Hasan Önder, derneğin yönetim kurulu üyesi Yonis Özpeynirci, görevinden ihraç edilen imam Namık Şengül, emekli imam Hüseyin Öztürk ile esnaf Şeref Yıldırım, cezaevinden video konferans sistemiyle katıldı.

Tutuklu sanıklardan Namık Şengül, Hasan Önder, Şeref Yıldırım ve Hüseyin Öztürk, 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' ve 'Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet' suçlarından 10 yıl 6'şar ay, Yonis Özpeynirci ise 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da 5 Fetö Sanığına Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement