İl Özel İdaresi Topalali Şantiyesinde yapılan törene Bartın AK Parti Milletvekili Av. Yılmaz TUNÇ, İl Genel Meclis Başkanı Ali KARTAL, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin KARSAVURAN, İl Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK, İl Özel İdaresi idarecileri ile çalışanları katıldı.
Vali Ali ÇINAR, törende yaptığı konuşmada "Sayın Milletvekilimiz, değerli Meclis Başkanımız, İl Jandarma Komutanımız, İl Emniyet Müdürümüz, Genel Sekreterimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, birlikte hizmet yürüttüğümüz Özel İdaremizin yönetici kademesinde bulunan arkadaşlarım, kamu görevlilerimiz, işçi kardeşlerimiz. Ben öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu güzel günde, bu araçların hizmete verilmesi bizim için gerçekten çok mutluluk ve heyecan verici. Heyecan verici, çünkü hizmet kapasitemizi artırıyoruz. Eski araçların kapasiteleri daha yetersizdi. Eski olmaları dolayısıyla da sık sık arıza veriyorlardı. Buna bağlı olarak bizim işlerimizde aksamalar oluyordu. Bu tür araçlarla biz makine parkımızı yenileyerek hizmet kapasitemizi artırıyoruz. Bu da köylerimizde yapmış olduğumuz işlerin daha hızlı olmasına yardımcı oluyor. Köylerimizdeki hizmetlerimizin daha iyi hale gelmesi vatandaşlarımızın memnuniyet seviyesini artırıyor. Zaten görevimiz de bu. Biz tüm görev alanımızda, özellikle Özel İdare ile ilgili olan, kırsal alanda vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanda daha fazla hizmet üretmek istiyoruz. Bunun için gerek özel bütçemizde, yerel kaynaklarımızla, gerekse devletimizin sağlamış olduğu desteklerle, ki burada gerek İçişleri Bakanlığımızın, gerek Maliye Bakanlığımızın, gerek Kalkınma Bakanlığımızın, gerekse diğer Bakanlıklarımızın proje karşılığı bizlere destekleri oluyor. Bu projelerin desteklenmesini elbette biz bürokrat olarak talep ediyoruz. İlgili Bakanlıklara derdimizi yazılı olarak iletiyoruz. Siyaseten de Milletvekillerimiz bu kaynakların sağlanmasında bizlere çok destek oluyorlar . Buradaki hizmetlerin daha iyi olmasına, bütçe kaynaklarının daha fazla olmasına ki burada gördüğünüz bu araçlar da artan bütçe kaynaklarıyla alındı. Bundan sonra da aynı şekilde gayret sarfedeceğiz. Bütün iller kendi hizmet verdikleri alanlarda hep en iyi olmaya çalışıyorlar. Biz de bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımızla çalışma prensiplerimizi paylaşıyoruz. Diyoruz ki; Arkadaşlar bizim görev icabı değil gönül icabı çalışmamız lazım, gönülden çalışmamız lazım, çünkü bizim insanımız hizmetin en güzeline layıktır" dedi. İl Özel İdaresi Araç ve Makine Parkına dahil olan bu araçların-iş makinalarının alınmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Ali ÇINAR, hizmete katılan araçların-iş makinalarının kazasız ve belasız kullanılmasını dileyerek, ilimize hayırlı olmasını temenni etti.
Daha sonra kurdele keserek araçları-iş makinelerini hizmete alan Vali Ali ÇINAR, yeni hizmete giren araçlardan bir kamyonu bir süre kendisi kullandı.
Son Dakika › Güncel › Bartın İl Özel İdaresinde Araç Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.