Başarılı Raketler Başkan Koçal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başarılı Raketler Başkan Koçal'ı Ziyaret Etti

Başarılı Raketler Başkan Koçal\'ı Ziyaret Etti

Masa Tenisi Takımı Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı makamında ziyaret etti

25.01.2012 14:46

30 Ocak-3 Şubat 2012 tarihleri arasında Slovenya'nın Velenje kentinde düzenlenecek olan Uluslararası Yıldızlar-Gençler Açık Turnuvası'na katılacak olan Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Masa Tenisi Takımı Antrenörü Bayram Ali Yıldız ve sporcular Hüseyin Durmaz, Özgün Öztürk, İbrahim Gündüz, Efe Can Okumuş, Ziver Gündüz'ün hazır bulunduğu ziyarette, Antrenör Bayram Ali Yıldız turnuva hakkında Başkan Koçal'a bilgiler verdi. Türkiye'den sadece Yalova Belediyespor'un müsabakalara katıldığını belirten Yıldız; "Yaklaşık 20 ülkenin katıldığı turnuvada, oyuncularımız ferdi ve takım halinde maçlara çıkacaklar. Bu müsabakalarda hem tecrübe kazanıyorlar hem de puan topluyorlar. Sporcularımız, 400 kişi arasından yapılan puan sıralamasında üst noktalara çıkmaya başladı" diye konuştu.

'7 yıllık emekten sonra en üst noktaya gelmeye kısa bir süre kaldı' diyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; "Çocuklarımızın hepsi bu spora büyük emek harcadılar. Bundan sonra başarı çıtasını en üst noktaya taşımak kalıyor. Birkaç sene sonra onları en üst noktada göreceğiz. Sporcularımız başarı sağlayacaklar, bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Koçal, Slovenya'da düzenlenecek turnuvada sporculara başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarılı Raketler Başkan Koçal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement