AK Parti'nin Tunceli Adayı Erkan Eroğlu - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Tunceli Adayı Erkan Eroğlu

İzmir'de 12 ilin başkan adaylarını açıklayan Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketinde Erkan Eroğlu'nu aday gösterdi.

13.12.2013 15:59  Güncelleme: 17:58

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Bugün İzmir'de partisinin 12 il için belediye başkan adayını açıklayan Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketinde Erkan Eroğlu'nu aday gösterdi.

MEMLEKETİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ

30 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaşmasıyla beraber büyükşehir adayları kadar liderlerin memleketlerinde gösterdikleri adaylarda dikkat çekiyor. Yerel seçimler için özel olarak hazırlanan ve ince eleyip sık dokuyan Başbakan Erdoğan memleketinde baba dostum dediği başkan adayını değiştirerek Reşat Kasap'ı aday göstermişti.

MHP'NİN KALESİ MEHMET GÜRBÜZ'E EMANET

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de Mehmet Gürbüz'ü aday gösteren Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de de Erkan Eroğlu'nu aday gösterdi.

KILIÇDAROĞLU ŞİMŞEK'E GÜVENİYOR

CHP'nin adayı henüz netlik kazanmazken Kılıçdaroğlu'nun memleketinde Hüseyin Şimşek ismine güvendiği kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Başkanlığı elinde bulunduran BDP adayının ise ön seçimlerde öne çıkan Mehmet Ali Bul olacağı konuşuyor.

ERKAN EROĞLU KİMDİR?

AK Parti'nin Tunceli belediye başkan adayı  Erkan Eroğlu 1966 doğumlu. İktisat mezunu. Sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Evli ve 2 çocuk babası.

AK Parti\'nin Tunceli Adayı Erkan Eroğlu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Tunceli Adayı Erkan Eroğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement