Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırşehir'de - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırşehir'de

Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırşehir\'de

Arınç, kısa süre önce vefat eden eski Özbağ Belediye Başkanı Türkeş'in ailesini ziyaret etti.

22.12.2013 16:24

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kısa süre önce vefat eden eski Özbağ Belediye Başkanı Ramazan Türkeş'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Türkeş'in ailesini, Kırşehir'in Özbağ beldesi Helvacılar Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. Evin önüne kurulan taziye çadırında, Türkeş'in çocukları Ramazan, Serdar ve Esengül Türkeş ile Handan Balcı'ya başsağlığı dileyen Arınç, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Türkeş ile siyaset birliktelikleri olduğunu belirtti.

Türkeş ile her zaman birbirlerini takip ettiklerini, bazen de telefonda görüştüklerini ifade eden Arınç, şunları söyledi:

"Seyrek de olsa zaman zaman görüşürdük. Evinde kalmışlığım var. Konferanslar için geldiğimizde birkaç defa evinde misafir etmişti. Doğru yolda, güzel bir insandı. Allah rızası için çalışırdı. Biz ona şahitlik ederiz. Cenab-ı Hak, cennetlerine nail eylesin. İnşallah cennetinde buluşmayı nasip etsin. Başta hanımı, çocukları ve akrabaları olmak üzere, Allah kalanlarına sabır versin, inşallah hayırlı, uzun ömürler versin. Çok güzel çocuklar da yetiştirdi. Evlatları, güzel işler yaptı, güzel yerlere geldi. Onları da kendisi gibi inançlı, ahlaklı, dürüst, gayretli insanlar olarak yetiştirdi. Çocuklarının üzerine çok titrerdi."

Her nefisin ölümü tadacağını dile getiren Arınç, "Hepimiz için bu iş mukadder. Allah'ın takdiriyle geliyoruz, takdiriyle ebedi hayat yurdu olan ahirete yolcu oluyoruz. Allah dünyamızı da ahiretimizi de mamur eylesin. Onun taziyesinde bulunmak ve rahmet dilemek için geldim. Telefon ettim ama içime sinmedi. Çocukları da burada ise mutlaka gideyim diye arzu ettim. Allah hepimizden razı olsun" diye konuştu.

Arınç, daha sonra ailenin evine geçerek, Türkeş'in eşi Ayhan Türkeş'e başsağlığı diledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a taziye ziyaretinde, AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Vali Yardımcısı Serdar Polat, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ve Kırşehir Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz eşlik etti. Arınç, ziyaretin ardından, Kırşehir Belediyesi Ağalar Konağı'nda protokol üyeleriyle yemek yedi.

Özbağ beldesinin eski belediye başkanı Ramazan Türkeş, geçen hafta perşembe günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. Türkeş'in cenazesi, cuma günü kılınan cenaze namazının ardından beldede toprağa verilmişti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement