Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Defile İzledi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Defile İzledi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Defile İzledi

Çorum'da düzenlenen 'Hitit Uyanışı' adlı defileyi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'da izledi.

26.04.2012 05:52

Çorum'da düzenlenen 'Hitit Uyanışı' adlı defileyi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'da izledi. Ünlü manken Ece Gürsel'in sahne aldığı defilede büyük ilgi gördü.

Çorum Anitta Otel'de düzenlenen "Hitit Uyanışı" adlı defileyi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, Çorum Valisi Nurullah Çakır, eşi Cemile Çakır, Kırşehir Valisi Ufuk Erden, AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ve çok sayıda davetli izledi.

Yarın düzenlenecek olan "Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması" törenine katılmak üzere bu akşam eşi Münevver Arınç ile birlikte Çorum'a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ünlü manken Ece Gürsel'in sahne aldığı "Hitit Uyanışı" adlı defileyi izledi.

Başkenti Çorum'da bulunan Hitit medeniyetine ait figürlerin, kreatör Ahmet Özceyhan tarafından Kargı Bezi kumaşına işlenerek oluşturulan koleksiyon, mankenler tarafından tanıtıldı.

Partisinin düzenleyeceği bir toplantı için Çorum'a gelen Halkın Sesi Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile otelde karşılaşan Başbakan Yardımcısı Arınç, bir süre sohbet ettikten sonra eşi Münevver Arınç ile birlikte dinlenmek üzere odalarına çekildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Defile İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement