Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin, Türkiye'de...
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin, Türkiye'de yapılacak 24 Haziran seçiminin AB kriterlerini taşımaması, seçim güvenliği ve OHAL nedeniyle seçimlerin erelenmesi çağrısı kabul edilemez.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin, Türkiye'de yapılacak 24 Haziran seçiminin AB kriterlerini taşımaması, seçim güvenliği ve OHAL nedeniyle seçimlerin erelenmesi çağrısı kabul edilemez. Bu çağrı,Türkiye'nin içişlerine ve seçimlerine açık müdahaledir."
Kaynak: AA
Son Dakika › Güncel › Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: 'Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin, Türkiye'de... - Son Dakika