Başbakan Yıldırım Çocuk Yuvası ve Huzurevini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım Çocuk Yuvası ve Huzurevini Ziyaret Etti

Başbakan Yıldırım Çocuk Yuvası ve Huzurevini Ziyaret Etti

Haber: Erhan TEKTEN - Kamera: İstanbul DHABaşbakan Binali Yıldırım, Bahçelievler'deki çocuk yuvası ile huzurevini ziyaret etti.

05.07.2016 16:01

Haber: Erhan TEKTEN - Kamera: İstanbul DHA

Başbakan Binali Yıldırım, Bahçelievler'deki çocuk yuvası ile huzurevini ziyaret etti.

Tuzla'daki konutundan öğle saatlerinde ayrılan Başbakan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'la Bahçelievler'e geldi. Yıldırım, burada Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası ile Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon merkezine ziyarette bulundu.

Yuvada çocuklar tarafından karşılanan Binali Yıldırım, onlarla tek tek ilgilenip oyuncak hediye etti. Huzurevinde kalan vatandaşlara da karanfil ve hediyeler veren Başbakan Yıldırım komplekste kalan yaşlılarla sohbet etti.

Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Aysel Karagöl ve Şeref Uslusoy, Yıldırım ve beraberindekilere ilahiler söyledi. Yıldırım, anne-oğul ressamlar 90 yaşındaki Hatice Demirel ve 70 yaşındaki Ahmet Demirel'le bir süre sohbet edip yaptıkları resimleri inceledi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Başbakan Yıldırım, komplekste kalan yaşlı ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yıldırım'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da eşlik etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım Çocuk Yuvası ve Huzurevini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement