Başbakan Binali Yıldırım, Rusya Federasyonu Başbakanı Dmitri Medvedev'i arayarak, Başbakanlık görevine yeniden seçilmesi dolayısıyla kutladı.
Başbakanlıktan yapılan açıklamada, Başbakan Yıldırım'ın Rusya Federasyonu Başbakanı Dmitri Medvedev'i arayıp Başbakanlık görevine yeniden seçilmesi dolayısıyla Medvedev'i kutladığı belirtilerek, 12 Haziran Rusya Federasyonu Milli Günü vesilesiyle tebriklerini ilettiği kaydedildi.
Sıcak bir havada geçen görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerinde son 15 yılda kaydedilen önemli ilerlemelerin memnuniyetle karşılandığı ifade edilerek; ilişkilerin daha da geliştirilmesi için ortak irade teyit edildiği vurgulandı. - ANKARA
Son Dakika › Güncel › Başbakan Yıldırım, Rusya Federasyonu Başbakanı Dmitri Medvedev'i Kutladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?