Başhekimden Gece Denetimi - Son Dakika
Güncel

Başhekimden Gece Denetimi

Başhekimden Gece Denetimi

Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, mesai sonrası geç vakitlerde hiçbir görevliye haber vermeden hastane genelinde denetimde bulundu.

30.10.2017 14:31

Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, mesai sonrası geç vakitlerde hiçbir görevliye haber vermeden hastane genelinde denetimde bulundu.

Başhekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, yanına Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Recep Dursun ve Başmüdür Yaşar Aslan'ı da alarak gece hastaneler ana binası ile Acil ve Travmatoloji Hastanesinde denetimde bulundu. Ana binadaki kliniklerde doktor ve personellerle görüşen Kadiroğlu, klinik sorunları hakkında bilgi aldı. Hastalarla da yakından ilgilenen Kadiroğlu, Midyat, Şanlıurfa, Suriye ve Bingöl'den gelen hastalarla bir süre sohbet etti. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Kadiroğlu, bir sorunlarının olup olmadığını, hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. Daha sora Acil ve Travmatoloji Hastanesine geçen Başhekim Kadiroğlu, acil servisinin tedavi odalarını ve kliniklerini denetledi. Burada da hasta ve yakınları ile yakından ilgilenen Kadiroğlu, bir problemlerinin olmadığını sordu.

"Hastaların memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur"

Başhekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, denetim sonrası yaptığı açıklamada, "Hastanemizin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın memnun olduğunu öğrendik. Hastanenin Kalite ve memnuniyet algısının her zaman en üst seviyede kalabilmesi, bilgi, deneyim ve olanaklarıyla, Diyarbakır ve bölge halkına daha iyi sağlık hizmeti sunmak için hastanelerimizde gece denetimini yapmaya devam edeceğiz. Hastanemizin ana binası kırk yıldan fazladır hizmet veriyor. Geçmiş yılların projeleriyle yapılmış bir binadır. Fiziki yapısının elverişsizliğine rağmen en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz, muayeneden, tedaviye, temizlikten güvenliğe varana kadar bütün hizmetleri gerçekleştirirken kaliteyi birinci planda tutmaya çalışıyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başhekimden Gece Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement