Başkale'de Çocuk Kavgası: 2'si Ağır, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkale'de Çocuk Kavgası: 2'si Ağır, 3 Yaralı

Başkale\'de Çocuk Kavgası: 2\'si Ağır, 3 Yaralı

Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Albayrak Köyü'nde, çocuklar arasında çıkan kavgaya, büyükler de karışınca 2'si ağır, 3 kişi yaralandı.

09.07.2010 22:27

Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Albayrak Köyü'nde, çocuklar arasında çıkan kavgaya, büyükler de karışınca 2'si ağır, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 2 kişi Van'a sevk edildi.

Olay, bugün akşam saatlerinde, Albayrak Köyü'nde meydana geldi. Köyde yaşayan Güngör ve Kaya ailelerin çocukları arasında henüz bilinemeyen bir nedenle kavga çıktı. Köyde yaşayan Abdi Kaya, çocukların kavgasını ayırmak istedi. Ancak iddiaya göre; Güngör ailesinin saldırısına uğradı. Kaya ve Güngör ailesi arasında taşlı-sopalı bir kavga çıktı. Abdi Kaya'nın annesi de kavga edenleri ayırmak istedi, fakat arada kalarak başından aldığı darbelerle ağır yaralandı. Kavga, köylülerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Çıkan kavgada, Cavide Turan ve oğlu Abdi Kaya ile Özkan Demirel yaralandı. Yaralılar, köylülerin yardımıyla Başkale Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralılardan durumları ağır olan Cavide Turan ve oğlu Abdi Kaya Başkale Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Van Eğitim ve Arıştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis Hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken, Jandarma ise köyde olayla ilgili soruşturma başlattı.

Faris BARAN- BAŞKALE- Van- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkale'de Çocuk Kavgası: 2'si Ağır, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement