Başkan Akgün'den Kaza Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Başkan Akgün'den Kaza Açıklaması

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, trafik kazasında hayatını kaybeden meclis üyesi Recep Alparslan’ın hizmet için çok çalışan biri olduğunu söyledi.

06.05.2015 19:08

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, trafik kazasında hayatını kaybeden meclis üyesi Recep Alparslan'ın hizmet için çok çalışan biri olduğunu söyledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, belediyenin AK Partili Meclis Üyesini Recep Alparslan'ında arlarında bulunduğu 3 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaralıları hastanede ziyaret etti.

Büyükçekmece Kolan Hastanesi'nde yaralıları ziyaret eden Başkan Hasan Akgün kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığını belirten Başkan Akgün, "Araçların bir tanesinde bizim meclis üyesi ve arkadaşları bulunuyor. Öbüründe ise bir talebe bulunuyor. Çarpışma sonucunda meclis üyemiz, yanında bulunan arkadaşı ve arabayı kullanan arkadaşı maalesef hayatını kaybediyor. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişide yaralı. İnşallah hayatını kaybedenlerin sayısı artmaz" dedi.

"KIVIRCIK ALİ'DE BU YOLDA HAYATINI KAYBETTİ"

Kazanın yapıldığı yolda daha önce ünlü sanatçı Kıvırcık Ali ve bir Meclis üyelerinin de kaza yaparak hayatını kaybettiğini aktaran Başkan Hasan Akgün, "Karayollarının ilgili bölümleri ile konuştuk bu yolun yapılması için. Büyükçekmece Belediyesi olarak bizde yardımcı olduk. Bu yolun yapılması için. Yolun yüzde 80'i bitti, yüzde 20'si kaldı. Geri kalan kısmının bitmesi ise Karayollarından kaynaklı" şeklinde konuştu.

Kazada hayatını kaybeden Recep Alparslan'la 7 yıldan beri çalıştıklarını anlatan Başkan Akgün, "Çok düzgün temiz bir arkadaşımızdı. Belediyemizin yapabileceği eksiklikleri devamlı not alarak bana ileten hizmet yapmak için devamlı bizi zorlayan bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akgün'den Kaza Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement